modir

آغاز برداشت نیشکر از مزارع کشت و صنعت میرزا کوچک خان

 

مدیر عامل شرکت کشت و صنعت میرزا کوچک خان در آیین شکرانه برداشت نیشکر از مزارع این شرکت گفت :پس از دو سال بحرانی که بخش عمده ای از زمینهای کشت شده آسیب جدی دیدندبا مدیریت به موقع توانستیم محصول خوبی بدست بیاوریم
‏ستار شکیبا با بیان اینکه امسال آماده برداشت بیش از ۸۰۰هزار تن قلمه نیشکر از سطح ۹۶۰۰هکتار از اراضی میرزا کوچک خان هستیم افزود :پیش بینی میکنیم در ۱۰۰روز کاری عملیات برداشت به پایان برسد و بیش از ۸۰هزار تن شکر تولید کنیم.
وی با اشاره به کاهش سموم و استفاده از روش های علمی در سه بخش کشت ،داشت و برداشت گفت : بکارگیری روشهای نوین باعث صرفه جویی بیشتر در مصرف آب توانستیم به رکورد ۲۶۰سانتی متری ارتفاع ساقه نیشکر دست یابیم

به گزارش نیشکرنیوز، برای نخستین بار در خرمشهر صد هکتار گل آفتابگردان در زمین های کشاورزی کشت و صنعت میرزا کوچک خان برداشت شد.
عملیات برداشت گل آفتابگردان در سطح صد هکتاری زمین های کشاورزی شرکت کشت وصنعت میرزا کوچک خان روز گذشته انجام شد.

گل آفتابگردان یکی از محصولاتی است که به مساحت صد هکتار در زمین های کشاورزی کشت و صنعت نیشکر میرزاخان کوچک خرمشهر کشت شد و پس از رسیدن این محصول هم اکنون برداشت آن آغاز شده است.

گفتنی است آفتابگردان ۴۶ تا۴۹درصد روغن دارد و روغن آن کیفیت خوبی دارد.

کشت این محصول باعث حاصلخیزی فراوانی در خاک است و در تامین نیازهای داخلی کشور به روغن موثر واقع می شود.

مدیرعامل کشت و صنعت میرزا کوچک خان از نوآوری و ایجاد تغییرات در خط تولید شکر قهوه ای خبر داد.

به گزارش نیشکرنیوز، ستار شکیبا با بیان این مطلب، گفت: با نوآوری و ایجاد تغییراتی که در خط تولید شکر قهوه ای صورت گرفت، شکر قهوه ای با مشخصات و فیزیکی خاص از نظر دانه بندی کریستال های شکر، رنگ ظاهری مطلوب و طعم بسیار عالی، به میزان ۲۰۲۱ تن در بسته های ۵۰ کیلوگرمی تولید و روانه بازار شد.

وی با بیان اینکه بازار ایران ظرفیت بالایی برای تولید شکر قهوه‌ای دارد، افزود: با توجه به تقاضای موجود و بازار مصرف ایجاد شده، برنامه ریزی های لازم برای افزایش ظرفیت و تولید شش هزار تن شکر قهوه ای در کیسه های ۵۰ کیلوگرمی در ۹۹-۹۸ انجام شده است

مدیرعامل کشت و صنعت میرزا کوچک خان با بیان اینکه راه اندازی کارخانه شکر قهوه ای کاری ارزشمند برای سلامت جامعه می باشد اظهار کرد: شکر قهوه ای دارای ارزش غذایی بیشتر و کالری کمتری نسبت به محصولات قندی مشابه می باشد و دارای مواد معدنی از جمله پتاسیم، منیزیم، کلسیم و آهن می باشد که در بسته بندی متنوع به بازار عرضه می شود.

شکیبا افزود: فاز مطالعاتی طرح تولید شکر قهوه‌ای در سال ۱۳۹۱ آغاز شد و پس از تکمیل فازهای مطالعاتی در سال ۱۳۹۲ مجوز اجرای طرح و جواز تاسیس واحد تولید شکر قهوه ای از سازمان صنایع صنعت معدن و تجارت، سازمان محیط زیست و معاونت غذا و داروی استان خوزستان گرفته شد.

وی در پایان گفت: شکر قهوه‌ای علاوه بر مصارف خانگی، در شیرینی‌پزی‌ها به‌ویژه پخت انواع کیک مصرف فراوانی دارد و برحسب کیفیت، مزه، بو و قوام آن در ترکیبات شیر، بستنی، خامه و انواع شیرینی به کار می‌رود.

کشت و صنعت نیشکر میرزا کوچک خان یکی از واحدهای هفتگانه تابع شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی است که با مجموع مساحت ۱۴ هزار هکتار اراضی در جنوب غربی اهواز و در کیلومتر ۷۵ جاده اهواز- خرمشهر قرار دارد.

مدیرعامل کشت و صنعت میرزا کوچک خان:

فراهم آوردن زمینه برداشت ۸۵۰ هزار تن نیشکر و تولید ۸۵ هزار تن شکر در سال تولیدی پیش رو / اقدامات گسترده ای برای بازگشت به جایگاه اصلی در تولید شکر در حال انجام است .

مدیرعامل کشت و صنعت میرزا کوچک خان از کاهش ۵۸ درصدی تولید شکر در سال زراعی جاری خبر داد.

به گزارش نیشکرنیوز، ستار شکیبا با اشاره به این مطلب گفت: شرکت کشت و صنعت میرزا کوچک خان در سال ۹۶ رکورد تولید یکصد هزار تن شکر را به دست آورد که این رکورد حاصل تلاش های شبانه روزی پرسنل و برنامه ریزی دقیق در عرصه کشاورزی و صنعت بود.

وی با اشاره به کاهش تولید شکر در سال گذشته افزود: در سال زراعی ۹۷ وقوع خشکسالی و کاهش شدید آورد رودخانه کارون مشکلات و موانع متعددی را ایجاد کرد که موجب کاهش تولید و افت ۵۸ درصدی تولید شکر شد.

مدیرعامل کشت و صنعت میرزا کوچک خان ادامه داد: وقوع خشکسالی در تابستان سال ۹۷، کمبود آب کارون، کاهش شدید سهمیه آب مورد نیاز نیشکر، قطع سهمیه برداشت آب و همچنین قطع مکرر برق موجب از کار افتادن ایستگاه های پمپاژ و اختلال در آبیاری شد.

ستار شکیبا افزود: با توجه به موقعیت این شرکت و قرار داشتن در پایین دست رودخانه کارون در حدفاصل خرمشهر، خشکسالی سال گذشته مشکلات فراوانی را ایجاد کرد و تنش های آبی متعددی را در منطقه رقم زد که در نهایت در مقطعی باعث از کار افتادن ایستگاه های اصلی پمپاژ شرکت شد و به علت عدم تامین حقابه، رشد و داشت مزارع نیشکر را به مخاطره انداخت.

مدیرعامل کشت و صنعت میرزا کوچک خان با اشاره به تمهیدات این شرکت برای مقابله با بحران آب در سال گذشته ، گفت: برای مقابله با بحران آب و گذر از خشکسالی، تمهیدات و برنامه ریزی های متعددی برای کاهش مصرف آب انجام شد و در نهایت با تدابیر اتخاذ شده و علی رغم شرایط بحرانی ۴۵۰ هزار تن نیشکر برداشت و در نهایت ۴۲ هزار تن شکر در این شرکت تولید شد.

وی ادامه داد: در سال گذشته همه تلاش مان بر این بود تا ریشه نیشکر در سطح ۱۰ هزار هکتار به منظور عبور از بحران خشکسالی حفظ شود و آسیبی نبیند. همچنین در فروردین ماه امسال با ایثار و همت پرسنل مزارع، تاسیسات و کارخانه در برابر سیل حفظ شد.

مدیرعامل کشت و صنعت میرزا کوچک خان در پایان گفت: در سال جاری با برنامه ریزی های دقیق و همت تلاشگران عرصه صنعت و کشاورزی این شرکت، اقدامات گسترده ای برای بازگشت به جایگاه اصلی در تولید شکر در حال انجام است و امیدواریم بتوانیم ۸۵۰ هزار تن نیشکر و ۸۵ هزار تن شکر تولید و مجددا کشت و صنعت میرزا کوچک خان را در جایگاه اصلی خود قرار دهیم.

 

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با اشاره به اهداف و برنامه های این شرکت، گفت: صیانت از نیروی انسانی و حفظ اشتغال موجود و بازسازی فرصت های شغلی از دست رفته در اثر خشکسالی، ترسالی و سیل، ایجاد فرصت های شغلی جدید با پیاده نمودن طرح ها و پروژه های جدید از اهداف ماست.

عبدعلی ناصری صبح امروز سه شنبه ۲۸ خرداد ۹۸ در گفتگو با نیشکرنیوز افزود: در بخش استفاده از نیروهای انسانی خلاق و توانمند و جوان شرکت، ما از همه نیروهای خانواده نیشکر بخصوص جوانان توانمند و متخصص و همه نیروهای شاغل شرکت ، یاری و همکاری می طلبیم و همچنین از همه پیشکسوتان این صنعت بزرگ نیز مشورت و راهنمایی خواهیم خواست تا به یاری هم رونق و تولیدی پایدار را رقم بزنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: شرایط امروز در مجموعه توسعه نیشکر به گونه ای ست که ما باید متناسب با شرایط اقلیمی و نیازهای موجود، مجددا سازماندهی و برنامه ریزی کنیم و به سمت توسعه و تولیدی پایدار حرکت کنیم.

به گزارش نیشکرنیوز ، دکتر عبدعلی ناصری صبح امروز یکشنبه ۱۲ خرداد ۹۸ در اولین روز کاری به همراه رئیس هیئت مدیره شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی از موسسه تحقیقات نیشکر بازدید کرد.

وی خاطرنشان کرد: موسسه تحقیقات نیشکر نقش بارزی در تولید پایدار ایفا می کند و بر این اساس و با توجه به اهمیت این امر، در گام اول مدیریتی از این مرکز بازدید به عمل آمد.

ناصری اضافه کرد: برای رسیدن به تولید پایدار باید به زیرساخت ها نگاه ویژه ای داشته باشیم تا در سایه آن به اهدافی نظیر اشتغال پایدار و تامین معیشت ۲۰ هزار نفر از پرسنل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی دست پیدا کنیم.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی گفت: زیرساخت تولید پایدار فعالیت و حرکت پیش رونده موسسه تحقیقات است که این امر در موسسه بزرگ تحقیقات شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی سازمان دهی شده است.

وی با بیان اینکه خواسته مدیریت جدید شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی به روز شدن مرکز تحقیقات است، افزود: امروز طی صحبت هایی که با مدیران مرکز تحقیقات انجام شد خواستار این شدیم که این مرکز با تلاش و تکاپوی بیشتری، برنامه های روز آمدتری را تدوین و اجرا کند تا در زمان کوتاه تری به تولید پایدار و پایداری نسبی دست پیدا کنیم.

ناصری با تاکید بر اینکه طی روزهای آینده برنامه های مرکز تحقیقات نیشکر با کل مجموعه مدیریتی و کارشناسی این مرکز مرور می شود، گفت: در روزهای آینده و در یک نشست هم اندیشی وظایف و مسئولیت های خطیر این موسسه یکبار دیگر مرور می شود تا فرآیندها و برنامه های این مرکز تحقیقاتی بیش از گذشته با شرایط ویژه ای که در حال حاضر شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی را درگیر ساخته است، منطبق شود و بستری هموار برای تحقق اهداف عالیه توسعه نیشکر فراهم شود.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در حاشیه بازدید از کشت و صنعت امیرکبیر: سیاست های توسعه نیشکر باید متناسب با نیاز روز ، باز طراحی شوند/نقشه راه در کشت و صنعت ها باید توسط مرکز تحقیقات نیشکر تدوین شود .

عبد علی ناصری صبح امروز یکشنبه ۱۲ خرداد ۹۸ در حاشیه بازدید از کشت و صنعت امیرکبیر گفت: زیر ساخت یک حرکت پیش رونده تحقیق و پژوهش است از این رو باید موسسه تحقیقات نیشکر با بررسی کم و کاستی های موجود، چشم انداز فعالیت آینده این شرکت را ترسیم کند و تعیین کند که رشد گیاه نیشکر چگونه می تواند در شرایط غیرمتعارف کنونی ادامه پیدا کند.

وی با تاکید بر اینکه نقشه راه در کشت و صنعت ها باید توسط مرکز تحقیقات نیشکر تدوین شود، اضافه کرد: موسسه تحقیقات نیشکر باید راهکارهای متناسب و کاربردی را برای برون رفت مزارع نیشکر از وضعیت موجود و بهبود رشد گیاه نیشکر ارائه دهد تا تولید در کشت و صنعت ها رونق بگیرد.

ناصری تصریح کرد: فرآیند تحقیقات نباید در کشت و صنعت ها انجام شود چون ساز و کار در آنها برای تولید برنامه ریزی شده است. انجام پژوهش و تحقیق باید منحصرا در مرکز تحقیقات توسعه نیشکر صورت بگیرد و از نتایج آن در کشت و صنعت های نیشکری استفاده شود.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی گفت: شرایط امروز در مجموعه توسعه نیشکر یک شرایط خاص و ویژه است از این رو سیاست های ما باید متناسب با تغییر اقلیم و نیازهای موجود مجددا طراحی شوند.

 

ظهر امروز جلسه معارفه مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با حضور ریس هیات مدیره و مدیران عامل معاونین و مدیران شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، در این جلسه که امروز مورخ ۱۱ خرداد ماه ۹۸ برگزار شد ، دکتر عبدعلی ناصری که به اتفاق آرا از سوی هیات مدیره این شرکت به عنوان مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی انتخاب شده بود ، در حضور،مجموعه مدیران عامل و معاونین و مدیران شرکت های گروه توسعه نیشکر ، معارفه شد.

پایان برداشت نیشکر در شرکت کشت و صنعت میرزا کوچک خان/ تولید بیش از ۴۱ هزار تن شکر / تولید ۲ هزار تن شکر قهوه ای

 

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت میرزا کوچک خان گفت: با پایان فصل برداشت محصول نیشکر ۴۱ هزار و ۷۶۰ تن شکر خام در این مجتمع تولید شد .

 

به گزارش ساکارا، ستار شکیبا افزود: این میزان شکر از برداشت ۴۴۹ هزار ۴۷۰ تن نیشکر از سطح ۸۶۵۰ هکتار از زمین های این شرکت به دست آمد. وی متوسط برداشت نیشکر از هر هکتار را ۵۲ تن در هکتار اعلام کرد .

 

به گفته وی برداشت نیشکر در زمین های این شرکت از اواخر مهر۹۷ آغاز و تا اردیبهشت امسال ادامه داشت که بخشی مهمی از میزان برداشت نیشکر به صورت سبز انجام شد.

 

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت میرزا کوچک خان با اشاره به فعالیت کارخانه شکر قهوه ای، گفت: در کنار تولید بیش از ۴۱ هزار تن شکر خام ، ۲ هزار تن شکر قهوه ای نیز در کارخانه شکر قهوه ای این مجتمع تولید و به بازار عرضه شد.

 

ستار شکیبا با بیان اینکه شکر قهوه ای دارای کالری کمتری نسبت به شکر سفید است و مقدار قابل توجهی از املاح مفید نظیر کلسیم، منیزیم، سدیم و پتاسیم را داراست گفت: شکر قهوه ای دارای مقداری اسید گلایکولیک است که این نوع اسید طبیعی نه تنها باعث بهبود وضعیت پوست می شود بلکه از آن در برابر سموم نیز محافظت می کند و در بیشتر لوازم آرایشی مرغوب از شکر قهوه ای استفاده می شود.

 

وی خاطرنشان کرد: شکر قهوه ای علاوه بر مصارف خانگی در شیرینی پزی و به ویژه پخت انواع کیک، مصرف فراوانی دارد و بر حسب کیفیت، مزه، بو و قوام آن در ترکیبات شیر، بستنی، خامه و انواع شیرینی به کار می رود.

 

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت میرزا کوچک خان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سیل اخیر گفت: در سیل فروردین ماه امسال این شرکت همگام با سایر نهادها و ارگان ها برای کاهش خسارات ناشی از سیل در منطقه حضوری فعال داشت.

 

ستار شکیبا گفت: امکانات این شرکت در مناطق پیرامونی به کار گرفته شد و نیروها ، تجهیزات و ماشین آلات شرکت کشت و صنعت میرزا کوچک خان در روستاهای سبعه ، کاظمیه ، روستای رحمانیه فیصلی ، روستای سویچتی ، ام نوشه، شریعه، شریعه سید عبود و ... دوشادوش مردم و اهالی روستاهای منطقه عملیات تقویت و ترمیم دایک حفاظتی را انجام دادند.

 

وی گفت: با تلاش های شبانه روزی و ایجاد دایک های حفاظتی و ترمیم سیل بندها ، سیلاب وارد کشت و صنعت میرزا کوچک خان نشد و با هدایت آن به سمت حوضچه های تبخیری از ورود سیلاب به خرمشهر جلوگیری کرد.

 

ستار شکیبا با بیان اینکه گام برداشتن در راستای مسئولیت های اجتماعی سرلوحه کاری این شرکت قرار دارد اظهار داشت : در فروردین ماه امسال و همزمان با جاری شدن سیل و از همان روزهای اول شروع بحران ، اقدامات شرکت کشت و صنعت میرزا کوچک خان نیز برای مهار سیلاب در مناطق پیرامونی با تشکیل کمیته های بحران آغاز گردید چرا که وظیفه خود می دانیم شرایط زندگی را برای مردم و اهالی منطقه که در مجاورت این شرکت سکونت دارند بهبود ببخشیم و از آنان در شرایط سخت حمایت کنیم.

 

شرکت کشت و صنعت نیشکر میرزا کوچک خان از واحدهای تابعه شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در ۷۵ کیلومتری جنوب غربی اهواز و در حد فاصل رودخانه کارون و جاده اهواز - خرمشهر قرار دارد.

 

 

پیام تشکر مدیرعامل محترم شرکت میرزا کوچک خان از همکاران جهت ترمیم و تقویت دیواره کانال الغدیر

از کلیه همکاران پرتلاش و ساعی که در یک حرکت جهادی و ایثارگرانه ، عملیات عایق بندی و استحکام دیواره کانال الغدیر را با موفقیت به پایان رساندند کمال تقدیر و تشکر به عمل می آید امید است که بتوان با همیاری و همکاری همه عزیزان این بحران پیش رو را نیز با موفقیت هر چه بیشتر پشت سر بگذاریم .
ستار شکیبا . مدیر عامل

صفحه1 از11
معرفی شرکت
تاریخچه شركت
خط مشی سازمانی
اهداف شركت
ساختار سازمانی
سیستم های مديريتی
اطلاعات و آمار
گزارش ها
مقالات علمی و پژوهشی 
کتابها  و مجلات
آموزش
ارتباط با ما

ارتباط با معاونین و مدیران شرکت 

ارتباط با روابط عمومی شرکت 

نظرات ،پيشنهادها و انتقادات

آمار سايت

 

امروز
این ماه
کل بازديدها
1992
18811
6062681
 

تماس باما :

تلفن : 14-33133011-061 نمابر :40 و 33133014-061

روابط عمومی 7-33133206-061

ایمیل:info@mirza-sugarcane.ir

   آدرس : کیلومتر 75 جاده اهواز- خرمشهر